PALAUDE.png

Carta de Serveis

La trobada se celebrarà el 18 de juliol amb activitats gratuïtes pels joves que durant l’estiu participen en activitats de lleure, casals, Espais Joves o entitats juvenils.

Empúries acollirà enguany la tercera edició de la Trobada Jove, que organitza el Consell Comarcal de l’Alt Empordà conjuntament amb els Ajuntament de Roses, Castelló d’Empúries, L’Escala i Figueres.
L’objectiu d’aquesta trobada, des dels seus inicis, és facilitar un espai d’intercanvi d’experiències de lleure juvenil durant l’època de vacances d’estiu. La Trobada pretén ser un espai de referència pels joves que durant aquesta època de l’any realitzen diferents activitats relacionades amb el lleure, ja siguin casals joves com Espais Joves o activitats puntuals juvenils. Està previst que hi participin prop de 500 joves d’entre 12 i 18 anys de la comarca.
Durant la presentació que s’ha fet als jardins del Museu Arqueològic d’Empúries aquest dilluns 17 de juny, la consellera de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Núria Escarpanter, ha destacat que:
“És molt important que des de les institucions seguim treballant coordinadament per fomentar aquests espais de coneixença i interrelació entre els joves de la nostra comarca, espais on es promou un lleure orientat als valors, el civisme i la convivència.”
En aquesta mateixa direcció l’alcalde de L’Escala, Josep Bofill ha manifestat estar molt content d’acollir la trobada perquè “amb activitats com aquestes posem en valor un element patrimonial tant important per a la nostra comarca com les Ruïnes d’Empúries i apropem als joves al lleure però també a la cultura i història del nostre territori”.
Aquest any la Trobada comptarà amb un programa farcit d’activitats gratuïtes inspirades en l’entorn clàssic on es duran a terme, i per això s’anima als participants a dur algun element decoratiu que recordi la cultura grega. Les activitats començaran a les 16h i finalitzaran a les 22h amb la música de Banda Neón.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.