CABANES.png

Carta de Serveis

El passat mes de febrer es va conèixer el resultat de la licitació que es va dur a terme des de la conselleria d’Economia i Hisenda de la Generalitat amb l’objectiu d’implementar el servei d’oficines bancàries mòbils a més de 500 municipis de Catalunya. Les entitats financeres adjudicatàries són CaixaBank i Caixa Enginyers.

Amb motiu de la posada en funcionament de les oficines mòbils, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha acollit aquest dimecres una sessió informativa amb els alcaldes i representants dels municipis beneficiats del servei. A la jornada hi han assistit el president del Consell Comarcal, Agustí Badosa, i el director de Banca Institucional i el director de zona de Catalunya i Balears del Grup Caixa d’Enginyers, Eduard Barcons i Àlex Giménez. L’entitat ha presentat el servei #CEApropa i ha copsat les inquietuds dels representants municipals que han assistit a la trobada.

El servei, que està previst que entri en funcionament la propera tardor-hivern, donarà cobertura a 26491 habitants dels següents municipis:

Far d’Empordà; Avinyonet de Puigventós; Borrassà; Cabanes; Siurana; Espolla; Fortià; Garrigàs; Masarac; Mollet de Peralada; Ordis; Palau de Santa Eulàlia; Pau; Pedret i Marzà; Pontós; Rabós; Riumors; Sant Miquel de Fluvià; Santa Llogaia d’Àlguema; Selva de Mar; Torroella de Fluvià; Vilafant; Vilaür; Vilamacolum; Vilamalla; Vilamaniscle; Vila- sacra; Albanyà; la Vajol; Boadella i les Escaules; Cabanelles; Cantallops; Capmany; Cistella; Lladó; Navata; Pont de Molins; Sant Llorenç de la Muga; Terrades; Vilanant; Biure; Sant Mori; Ventalló i Viladamat.

Gràcies a aquest nou servei, els veïns i veïnes podran realitzar en el propi municipi les mateixes gestions que a una oficina bancària tradicional a través d’un servei  d’assessorament financer de qualitat, adaptat a les necessitats dels habitants, empreses i professionals dels municipis.

 

Més informació sobre el desplegament del servei: https://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/La-nova-xarxa-doficines-bancaries-mobils-mes-a-prop

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.