CAPMANY.png

Carta de Serveis

Aquest any, commemorant l’Any Fabra, l’àrea de Cultura i el Consorci per a la Normalització Lingüística, s'ha canviat el format i es realitzarà la final d'El Gran Dictat, aquest divendres d’11 a 13 hores. Aquest concurs ha comptat amb el suport de diversos instituts de la comarca, amb la realització de les proves i eliminatòries prèvies.

Aquest divendres, després de la correcció de textos que seguirà els criteris establerts per la Generalitat de Catalunya en el marc de l’Any Fabra, es procedirà al lliurament de premis. El guanyador rebrà un val de 200 euros per a material escolar, el segon, un val de 100 euros, i el tercer, un val de 50 euros. Els tres finalistes rebran una trofeu commemoratiu de la jornada. Hi haurà un premi col·lectiu per a la classe del guanyador del primer premi, consistent en un servei d’autobús gratuït per traslladar els alumnes a qualsevol lloca de la comarca durant aquest curs escolar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972514355
correu electrònic

Horari d'atenció
De dimarts a divendres de 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.