CABANES.png

Carta de Serveis

Footer_Bo.jpg

 
L'Agenda Cultural del'Alt Empordà té per objectiu difondre i facilitar informació sobre els actes culturals de la comarca.
         
Està adreçada a tots els ciutadans i ciutadanes de l’Alt Empordà, institucions, entitats i associacions que vulguin difondre les seves activitats culturals i mitjans de comunicació.
 
Subscripció mitjançant correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L’Agenda Cultural Comarcal es pot descarregar en format Pdf des de la pàgina web del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.
 
Per a inserció d’actes a l’Agenda, feu-los arribar a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truqueu al tel. 972.51.43.55 (Servei de Cultura i Ensenyament)
 
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 3 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Lloc de prestació

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972514355
correu electrònic

Horari d'atenció
De dimarts a divendres de 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.