BORRASSA.png

Carta de Serveis

Del 4 al 31 d'octubre de 2017
Exposició col·lectiva a càrrec de Patricia Sicardi, Una Mullholland i Daniel Zerbst.
Daniel Zerbst, nascut a Braunschweig (Alemanya), artista plàstic afincat a Cadaqués des de fa més de quinze anys. Acostuma a utilitzar l'oli sobre tela, aixó com diferents tècniques entre les quals sobresurten els seus collage, on reparteix encertadament el seu imaginari particular.
Patricia Sicardi, artista nascuada a Buenos Aires que arriba a Barcelona el 2001 i, quatre anys més tard, s'instal·la a Cadaqués. Té un llarg recorregut d'exposicions individuals i col·lectives en les que mostra una pintura vital, contundent ens els colors o plena força.
Una Mullholland, nacuda el 1973 a Ballymena (Irlanda del Nord) s'instal·la a Cadaqués el 2006. Tè una tècnica pictòrica mixta que treballa amb un detallisme preciosista donant als seus quadres un aire postmodern aconseguint una empremta molt personal i reconeixible.
 
                                  
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.