ESPOLLA.png

Carta de Serveis

L'Àrea d'Ensenyament del Consell Comarcal de l'Alt Empordà gestiona 73 rutes del servei de transport escolar a tota la comarca i transporta més de 2100 alumnes dels diferents municipis d'acord amb el Decret 161/1996, de 14 de maig, que regula el servei escolar de transport escolar per tal de facilitar el desplaçament de l'alumnat en l'educació obligatòria (primària i secundària).

Per fer ús del transport escolar gestionat pel Consell Comarcal cal fer la sol·licitud que trobareu més avall. Aquesta sol·licitud pot ser admesa o desestimada. En el cas de desestimar-se rebreu un SMS.

 

Qui pot fer ús del servei de transport escolar obligatori?

L'alumnat d'ensenyament obligatori (primària i secundària) que hagi d'escolaritzar-se fora del seu municipi de residència per la inexistència d'oferta educativa en el seu municipi té dret al servei de transport escolar obligatori i gratuït si està escolaritzat en el centre determinat pel Departament d'Ensenyament.

 

Transport d'educació especial de la Mare de Déu del Mont

L'alumnat que estigui escolaritzat en el Centre d'Educació Especial de la Mare de Déu del Mont de Vilafant haurà d'omplir la sol·licitud per poder fer ús del transport escolar.

 

Qui pot fer ús del servei de transport escolar no obligatori?

L'alumnat d'ensenyament obligatori (primària i secundària) escolaritzat dins del seu terme municipal que sol·liciti utilitzar el servei de transport escolar de pagament gestionat pel Consell comarcal, sempre i quan hi hagin places vacants.

També es considera alumne no obligatori aquell que no s'ha escolaritzat en el centre determinat pel Departament d'Ensenyament i sempre i quan existeixin places vacants.

Sol·licitud de transport no obligatori:

- Castelló d'Empúries

Alumnes d'Empuriabrava escolaritzats a l'ESC Joana d'Empúries, ESC Ruiz Amado, ESC El Bruel i INS Castelló d'Empúries.

- Peralada

Alumnes de Vilanova de la Muga escolaritzats a l'ESC Ramon Muntaner de Peralada

- Figueres

Alumnes del barri de Sant Joan de Figueres escolaritzats a centres de secundària de Figueres

- Vilafant

Alumnes de les Forques escolaritzats a l'ESC Sol i Vent.

 

Alumnes d'ensenyament de cursos postobligatoris

Els alumnes de batxillerat podran fer ús del transport escolar sempre i quan hi hagi places a les rutes establertes. Atès que el transport que utilitzarien és un transport obligatori, només en el cas que hi hagi places vacants es considerarà la sol·licitud als alumnes no obligatoris. En el cas que, mentre aquest alumne de transport no obligatori gaudeixi de la plaça sorgeixi la necessitat de fer-la servir per a un alumne obligatori, el no obligatori passarà a ser baixa d'ofici.

Els alumnes postobligatoris no rebran la comunicació si estan admesos en el transport escolar que gestiona el Consell Comarcal de l'Alt Empordà fins a la segona setmana d'octubre.

 

D'acord amb el Decret 160/1996, de 14 de maig, que regula el servei escolar de menjador:

Qui pot gaudir del menjador obligatori?

El menjador obligatori es concedeix a aquells alumnes que no tinguin oferta educativa en el seu municipi.

 

Ajuts individuals de menjador

L'ajut individual de menjador per necessitats socioeconòmiques està adreçat a l'alumnat de qualsevol dels cursos d'ensenyament de segon cicle d'educació infantil i d'ensenyaments obligatoris durant el curs corresponent.

Aquesta ajuda s'ha de sol·licitar en el centre escolar.

 _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 4 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.