CABANES.png

Carta de Serveis

L'脌rea d'Ensenyament del Consell Comarcal de l'Alt Empord脿 gestiona 73 rutes del servei de transport escolar a tota la comarca i transporta m茅s de 2100 alumnes dels diferents municipis d'acord amb el Decret 161/1996, de 14 de maig, que regula el servei escolar de transport escolar per tal de facilitar el despla莽ament de l'alumnat en l'educaci贸 obligat貌ria (prim脿ria i secund脿ria).

Per fer 煤s del transport escolar gestionat pel Consell Comarcal cal fer la sol路licitud que trobareu m茅s avall. Aquesta sol路licitud pot ser admesa o desestimada. En el cas de desestimar-se rebreu un SMS.

 

Qui pot fer 煤s del servei de transport escolar obligatori?

L'alumnat d'ensenyament obligatori (prim脿ria i secund脿ria) que hagi d'escolaritzar-se fora del seu municipi de resid猫ncia per la inexist猫ncia d'oferta educativa en el seu municipi t茅 dret al servei de transport escolar obligatori i gratu茂t si est脿 escolaritzat en el centre determinat pel Departament d'Ensenyament.

 

Transport d'educaci贸 especial de la Mare de D茅u del Mont

L'alumnat que estigui escolaritzat en el Centre d'Educaci贸 Especial de la Mare de D茅u del Mont de Vilafant haur脿 d'omplir la sol路licitud per poder fer 煤s del transport escolar.

 

Qui pot fer 煤s del servei de transport escolar no obligatori?

L'alumnat d'ensenyament obligatori (prim脿ria i secund脿ria) escolaritzat dins del seu terme municipal que sol路liciti utilitzar el servei de transport escolar de pagament gestionat pel Consell comarcal, sempre i quan hi hagin places vacants.

Tamb茅 es considera alumne no obligatori aquell que no s'ha escolaritzat en el centre determinat pel Departament d'Ensenyament i sempre i quan existeixin places vacants.

Sol路licitud de transport no obligatori:

- Castell贸 d'Emp煤ries

Alumnes d'Empuriabrava escolaritzats a l'ESC Joana d'Emp煤ries, ESC Ruiz Amado, ESC El Bruel i INS Castell贸 d'Emp煤ries.

- Peralada

Alumnes de Vilanova de la Muga escolaritzats a l'ESC Ramon Muntaner de Peralada

- Figueres

Alumnes del barri de Sant Joan de Figueres escolaritzats a centres de secund脿ria de Figueres

- Vilafant

Alumnes de les Forques escolaritzats a l'ESC Sol i Vent.

 

Alumnes d'ensenyament de cursos postobligatoris

Els alumnes de batxillerat podran fer 煤s del transport escolar sempre i quan hi hagi places a les rutes establertes. At猫s que el transport que utilitzarien 茅s un transport obligatori, nom茅s en el cas que hi hagi places vacants es considerar脿 la sol路licitud als alumnes no obligatoris. En el cas que, mentre aquest alumne de transport no obligatori gaudeixi de la pla莽a sorgeixi la necessitat de fer-la servir per a un alumne obligatori, el no obligatori passar脿 a ser baixa d'ofici.

Els alumnes postobligatoris no rebran la comunicaci贸 si estan admesos en el transport escolar que gestiona el Consell Comarcal de l'Alt Empord脿 fins a la segona setmana d'octubre.

 

D'acord amb el Decret 160/1996, de 14 de maig, que regula el servei escolar de menjador:

Qui pot gaudir del menjador obligatori?

El menjador obligatori es concedeix a aquells alumnes que no tinguin oferta educativa en el seu municipi.

 

Ajuts individuals de menjador

L'ajut individual de menjador per necessitats socioecon貌miques est脿 adre莽at a l'alumnat de qualsevol dels cursos d'ensenyament de segon cicle d'educaci贸 infantil i d'ensenyaments obligatoris durant el curs corresponent.

Aquesta ajuda s'ha de sol路licitar en el centre escolar.

 _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Els alumnes que siguin NOUS pel curs 2021-2022 hauran d'omplir les sol路licituds que hi ha en aquesta p脿gina i entregar-la degudament omplerta a aquest Consell Comarcal, demanant cita pr猫via a registre o b茅 si disposeu de signatura electr貌nica podeu signar electr貌nicament la sol路licitud i entrar-la a registre per inst脿ncia gen猫rica.

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (AID FORMULARI.pdf)SOL路LICITUD AID[CURS 2021-2022]131 kB
Descarregar aquest arxiu (Bases AID 2122.pdf)BASES AID[CURS 2021-2022]114 kB
Descarregar aquest arxiu (DECLARACIO JURADA FORMULARI.pdf)DECLARACI脫 JURADA ESTAR AL CORRENT DE PAGAMENT[ ]46 kB
Descarregar aquest arxiu (FITXA CREDITOR ALUMNES ENSENYAMENT.pdf)FITXA DE CREDITOR[ ]1567 kB
Descarregar aquest arxiu (Model Autoritzacio.pdf)MODEL AUTORITZACIO[ ]309 kB
Descarregar aquest arxiu (Sol Menjador Obligatori Web.pdf)SOL路LICITUD MENJADOR OBLIGATORI[CURS 2021-2022]176 kB

R脿tio: 4 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.