ELPORT.png

Carta de Serveis

El clima és el conjunt de valors promitjos de les condicions atmosfèriques que caracteritzen una regió, els quals s’obtenen amb la recopilació d’informació meteorològica durant un període de temps suficientment llarg.

L’acció dels diferents esdeveniments meteorològics, i del clima en general, afecten de manera directa un territori, determinant el desenvolupament d’una tipologia d’éssers vius o d’una altra, el modelat del terreny, la hidrologia superficial i subterrània, la litologia o, fins i tot, influenciant paràmetres antropogènics tals com la distribució dels assentaments humans, fenòmens de migració i localització d’activitats turístiques, entre d’altres.

Donada la importància que té el clima sobre un territori, a continuació es detalla una visió global de les característiques climàtiques més importants de l’Alt Empordà.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 3 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.