AVINYONET.png

Carta de Serveis

L’Equip Tècnic d’Inclusió de l'àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de l'Alt Empordà participa aquesta setmana en una reunió de continguts del projecte europeu Labour Plus a la ciutat d’Amsterdam.

L’àrea de Benestar del Consell Comarcal és el soci encarregat de liderar els continguts dels projecte Labour Plus. L’objectiu d’aquesta trobada és revisar l’estat de les accions en curs que estan duent a terme els països participants així com concretar la transferència de bones pràctiques entre socis i presentar els plans d’implementació local que es promouran al llarg d’aquest any.

La comarca de l’Alt Empordà participarà en l’intercanvi de bones pràctiques entre socis organitzant el proper mes de juny a Figueres una jornada tècnica de formació sobre la gestió de la diversitat en l’àmbit local, adreçada a professionals de les administracions locals, empreses, entitats i mitjans de comunicació.

Igualment, l’àrea de Benestar Social preveu implementar en els propers mesos una acció pilot en el territori, orientada a facilitar noves aproximacions i recursos per facilitar la inclusió social i laboral dels joves d’origen immigrant a la comarca.

El projecte Labour Plus té com a finalitat intercanviar experiències a nivell europeu i dissenyar una eina d’integració laboral per millorar la situació sociolaboral de la població d’origen immigrant. La xarxa de treball del projecte Labour Plus està integrada per 11 socis europeus i es va posar en marxa l’any 2012.

11 de març de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.