DARNIUS.png

Carta de Serveis

L'Associació Empordà Turisme ha celebrat la seva assemblea general, aquest dimarts, a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. L'assemblea va aprovar el pressupost per aquest any, que puja a 94.524,07 euros, i el pla d'actuacions.

Aquest pla inclou, entre altres, les accions següents: assistència al Mercat del Ram de Vic (11 a 13 d'abril), fira de Toulouse (França), Mercat de mercats a Barcelona (del 18 al 20 d'octubre) i Lyon Village (França). A nivell de promoció, també es duran a terme nous concursos a través de les xarxes socials, els projectes Instagram City, Vulcano grup (gastronomia i cultura) i Grifone. En aquest últim cas es tracta de la iniciativa que desenvoluparà el el músic i esportista nòmada de Barcelona, Albert Sans, que farà un viatge pels Pirineus i que retransmetrà a través de les xarxes socials. El recorregut durarà quatre mesos i tots els internautes podran aportar llocs únics mitjançant la Guia 3404m.

En l'àmbit de formació es duran a terme un curs de noves tecnologies i un de creació i gestió de producte, complementat amb un workshop. Igualment, s'ha previst fer accions de formació en enoturisme o en parcs naturals per a les oficines de turisme de l'Empordà i l'accés als cursos formatius de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà, que ja s'estan realitzant.

A més, es potenciaran les visites als socis, s'impulsarà la cerca de nous associats, es millorarà la pàgina web, s'editarà nou material promocional i es reeditarà la guia Alpina. També es farà el seguiment del nou projecte de comercialització en línia de l'Agència Catalana de Turisme, a disposició gratuïta per agències de viatges i empreses privades, que busca comercialitzar tant paquets turístics com propostes d'un dia.

12 de març de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.