ELFAR.png

Carta de Serveis

Dimecres passat, Cristina Carretero, directora de programes de la Fundació Imatge-ACAB, va impartir la conferència “Com prevenir i detectar de manera precoç els trastorns de la conducta alimentària. L’autoestima, la imatge i els joves”. La presentació va anar a càrrec del conseller comarcal de Joventut, Pere Giró.

La xerrada, qua va aplegar una seixantena de persones, estava adreçada a agents de salut, professors, pares i mares i professionals que treballen amb joves a la comarca de l’Alt Empordà. Aquest acte, organitzat pel Consell Comarcal i la Taula interinstitucional de salut juvenil, es va celebrar a la sala de plens del Consell Comarcal. Van col·laborar en la seva organitzaió la Fundació Imatge-ACAB, el Servei Educatiu de l’Alt Empordà, l’Obra social de la Caixa i l’Oficina de Joventut Figueres-Alt Empordà.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.