ELFAR.png

Carta de Serveis

L鈥橦ora Okup鈥橝lt 2014 va reunir aquest dimecres, a partir de les 11h i a la seu del Consell Comarcal, els participants en aquest projecte de reinserci贸 sociolaboral i educativa amb els responsables de 10 empreses diferents de la comarca.

Aquesta activitat, que 茅s el tercer any que se celebra, permet que empresaris amb negocis localitzats a l鈥橝lt Empord脿 concedeixin entrevistes de feina, en un escenari real, als participants del projecte. En total 35 joves es van donar a con猫ixer i van explicar els seus curr铆culums per les diferents taules on hi haur脿 les empreses.

Aquesta 茅s una proposta innovadora de promoci贸 de l鈥檕cupaci贸 juvenil que respon a l鈥檕bjectiu d鈥檃propar el joves a les empreses de la comarca per tal de facilitar la seva incorporaci贸 al mercat laboral. L鈥檈dici贸 d鈥檈nguany de l鈥橭kup鈥橝lt es clour脿 el proper divendres despr茅s de tres mesos d鈥檃ctivitat, en que una quarantena de joves han participat en la formaci贸 d鈥檕ficis organitzada pel Consell Comarcal i que ha comptat amb el suport dels ajuntaments i del teixit empresarial de la comarca.

2 d'abril de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.