ESPOLLA.png

Carta de Serveis

Els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà han estat presents a la Fira del Ram de Vic que es va celebrar el passat cap de setmana, concretament de l’11 al 13 d’abril.

La maquinària agrícola, el bestiar, les energies renovables i la gastronomia, entre d'altres, han estat els protagonistes de la Fira del Ram, la fira amb més història de la ciutat de Vic. La fira es va celebrar en diversos espais de la ciutat, un d’ells la Rambla del Carme, que aglutinava la Mostra de Turisme on els dos consells comarcals van aprofitar per promoure els recursos turístics de l’Empordà.

El mapa de l’Empordà, les cales i camins de ronda, les rutes en bicicleta i a peu han estat les publicacions més demanades al llarg dels tres dies de la fira. Així com també informació dels parcs i espais naturals de l’Empordà.

Els dos consells comarcals, seguint la línia estratègica de promoció de la marca Empordà, han decidit promoure aquesta any els seus recursos turístics en mercats de proximitat com Catalunya i França.

La propera acció promocional a la que assistiran conjuntament serà l’acció Village Costa Brava-Pirineu de Girona que tindrà lloc del 23 al 25 de maig a Toulouse. Aquesta acció promocional és organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona i hi col·laboren consells comarcals i ajuntaments de tota la demarcació de de Girona.

15 d'abril de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.