BASCARA.png

Carta de Serveis

La xarxa de senders Itinerànnia acaba de posar en funcionament una aplicació per a dispositius mòbils gratuïta. L’App d’Itinerànnia, permet consultar des del mòbil els 2.500 quilòmetres de camins de les comarques del Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà, 55 propostes d’itineraris de diferent durada i també establiments turístics, elements d’interès patrimonial i serveis.

L’aplicació es pot instal.lar als mòbils i tauletes:

O bé llegint el codi QR de les cartelleres que Itinerànnia té situades a tots els municipis del Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà i a les oficines de turisme de les tres comarques.

O bé cercant “Itinerannia” a Apple Store o Google Play.

Una vegada instal.lat i amb la geolocalització oberta del dispositiu, les cerques indiquen els itineraris, serveis i elements patrimonials més pròxims al lloc on s’està ubicat.

En aquests moments l’app d’Itinerànnia ofereix informació en català, dirigida especialment als turistes de proximitat. En una segona fase - prevista abans de l’estiu-, s’activaran les versions en castellà, anglès i francès amb l’objectiu d’arribar als nous turistes europeus que ens visiten atrets per la xarxa i que l’any passat van suposar un impacte econòmic de 3,2 milions d’euros al territori.

16 d'abril de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.