BORRASSA.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha lliurat aquest migdia els Premis Empordà 2014, amb motiu de la celebració del Dia de la Comarca i en el transcurs d’un acte que aquest any s'ha celebrat novament a la sala de plens de la institució. En la seva 21ena edició, els Premis Empordà s’han concedit a les següents persones i entitats:

El premi Indiketa té com a finalitat guardonar aquella persona o entitat que ha destacat per la divulgació i manteniment de les arrels pròpies de la comarca i de les tradicions en tots els seus àmbits i expressions. El premi d’aquest any és per a la cobla Els Rossinyolets de Castelló d'Empúries.

El premi Pastor es concedeix a la persona o entitat que ha destacat per potenciar algun aspecte econòmic o social de la comarca. Per aquest motiu, enguany s'ha atorgat a l'Institut Ramon Muntaner de Figueres, coincidint amb el 175è aniversari de la seva creació.

El premi Sirena es dóna a aquella persona o entitat que ha destacat pel foment de la projecció exterior de la comarca. En aquesta ocasió s'ha guardonat el cuiner Ferran Adrià.

El premi Tramuntana, que es concedeix a la persona o entitat que ha sobresortit en la conservació del medi natural, enguany ha quedat desert en no haver-se presentar cap candidatura.

A l'acte hi ha assistit el president del Consell Comarcal, Xavier Sanllehí, l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i el director territorial del departament d'Empresa i Ocupació, Ferran Roquer, juntament amb alcaldes, consellers comarcal i regidors de la comarca.

28 d'abril de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.