PALAUDE.png

Carta de Serveis

A mitjan abril, coincidint amb les vacances de Setmana Santa, es van realitzar dos cursos de formació en el lleure de premonitors de l’Alt Empordà, coorganitzats per l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Escola de Formació en el Lleure de l’Empordà. En total, hi van participar 98 joves, 49 a cadascun d'ells.

En concret, aquesta activitat, va incloure el curs d'iniciació en el lleure PRE 1, realitzat a la Casa de colònies Ca n'Oliver de Pontós, i adreçat a joves de 14 i 15 anys, i el curs d’ajudant de monitor PRE 2 realitzat a la casa de colònies Casal l’Albera de la Jonquera, en aquest cas adreçat a joves de 16 i 17 anys.

Aquests cursos són una introducció al món de l'educació en el temps lliure que estan estructurats en mòduls i s'imparteixen amb una metodologia molt específica, pensada per als joves que han de rebre la formació. Segueixen un programa pensat per a donar-los una visió d'aquesta nova professió que la societat demana cada dia amb més intensitat, a la vegada que se'ls capacitat per realitzar tasques de premonitor i d'ajudant en casals, colònies i campaments.

Els promotors dels cursos remarquen que no estan pensats perquè els assistents vagin a treballar tot seguit, sinó que esdevenen un incentiu perquè, un cop arribin a l'edat corresponent, els joves decideixen de formar-se com a monitors de lleure i siguin ells mateixos qui organitzin o ajudin a portar a terme les activitats de lleure habituals a la seva entitat o municipi.

29 d'abril de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.