CISTELLA.png

Carta de Serveis

Del 13 al 25 de maig la Rambla de Figueres acollirà l'exposició interactiva “Consum, punt de trobada”. La mostra, que promou l'Agència Catalana del Consum, es podrà visitar cada dia, de dilluns a diumenge, de forma ininterrompuda de les 10 del matí a les 9 del vespre. L'acte d'inauguració s'ha celebrat aquest dimecres, a les 11 hores, amb l'assistència del director de l'Agència Catalana de Consum, Alfons Conesa, el conseller comarcal de Consum, Carles Álvarez, i l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip.

Amb aquesta exposició itinerant, que ha estat instal·lada a més de 20 poblacions d'arreu de Catalunya, l'Agència Catalana del Consum vol donar a conèixer als visitants quins són els seus drets i deures com a persones consumidores, explicant quina és l'estructura del consum a Catalunya, un model que actua en favor de la protecció de les persones i que, amb la introducció del Codi de Consum, ha reforçat els seus objectius.

“Consum punt de trobada” té un format original i diferent, ja que es pot veure de manera interactiva, que busca potenciar la vessant més crítica, reflexiva, responsable i sostenible en el consum, amb l'objectiu d'educar al consumidor i aconseguir la seva autosuficiència en les relacions de consum. L'exposició es divideix en cinc apartats: Codi de Consum (marc jurídic i model), Drets i deures (persones i empreses), Seguretat de productes (la seguretat és cosa de tots), Informació i formació (el consum s'aprèn) i Consum reflexiu (un benefici per a tots).

L'àrea de Consum del Consell de l'Alt Empordà ha col·laborat estretament en l'organització de l'exposició i en la difusió de l'esdeveniment a tota la comarca.

14 de maig de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.