BASCARA.png

Carta de Serveis

Josep Maria Bernils i Anna Maria OlivedaDivendres passat, a la seu del Consell Comarcal, es va celebrar una nova sessió del cicle d'entrevistes "Veu de Dona" amb la participació d'Anna Maria Oliveda, del Celler Oliveda de Capmany. Aquesta iniciativa que promou l'Institut Català de les Dones a les comarques gironines i que es va organitzar, en aquesta ocasió, amb el Servei d'Atenció a les Dones del Consell Comarcal, té com a finalitat visualitzar el paper de les dones en tots els àmbits de la societat: el món empresarial, la cultura, l'associacionisme, l'esport, entre d'altres, per tal de difondre i reconèixer la seva tasca.
L'objectiu de l'entrevista, que va ser conduïda pel periodista Josep Maria Bernils, fou posar en valor la trajectòria professional i l'expertesa d'Anna Maria Oliveda així com conèixer la seva opinió sobre qüestions d'actualitat relacionades amb la problemàtica de la dona i la seva inserció en el món laboral. La presentació de l'acte va anar a càrrec de Fina Surina, delegada a Girona de l'Institut Català de les Dones, i de José Luís Yécora, vicepresident del Consell Comarcal.

28 de maig de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.