BASCARA.png

Carta de Serveis

La comissió a MadridEl president del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Xavier Sanllehí, acompanyat per diversos alcaldes i regidors de diferents municipis de la comarca afectats per la problemàtica de la prostitució a les vies públiques, s'ha entrevistat aquest dimecres, al Congrés dels Diputats, amb el president de la Comissió de Justícia, Alfredo Prada, per tal de fer-li arribar una proposta de reforma del Codi Penal, en relació a aquesta problemàtica, que compta amb el suport dels departaments d'Interior i de Justícia de la Generalitat.

Prèviament, els representants dels municipis empordanesos han mantingut diverses reunions de treball amb els representants de diferents grups parlamentaris per tal d'exposar-los aquesta problemàtica. La comissió estava integrada, a part de Sanllehí, per l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip; l'alcaldessa de Vila-Sacra, Maria del Carme Barceló; l'alcaldessa d'Ordis i consellera comarcal, Maria Crehuet; la regidora d'Agullana i consellera comarcal, Marina Guté; el regidor de Vilafant i conseller comarcal, José Francisco Parra, i l'alcalde de Pont de Molins, Josep Fuentes.

28 de maig de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.