PALAUDE.png

Carta de Serveis

 

Logo Arxius en líniaL'Arxiu Comarcal de l’Alt Empordà ofereix dues sessions informatives de l’aplicatiu “Arxius en línia” per tal de donar a conèixer totes les possibilitats de recerca dels seus fons (documents i imatges).

 

Actualment pràcticament la totalitat dels seus inventaris i catàlegs poden ser consultables per Internet, la qual cosa significa accedir a un volum de 130.000 fitxes descriptives de documents altempordanesos. A més, també hi ha incorporat un nombre important de documents sencers –més de 170.000- i textuals, que corresponen a més de 32.000 fotografies i milers d’escriptures notarials.

 

Es convida a totes les persones interessades a venir a l’Arxiu Comarcal (plaça de l’Escorxador s/n de Figueres) el dimarts dia 10 i el dijous dia 12 de juny a les deu del matí. L’activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia (972 670178). La durada és d’una mitja hora aproximadament.

5 de juny de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.