BASCARA.png

Carta de Serveis

Arbre crematL'Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l'Alt Empordà està preparant per a la setmana del 21 de juliol, coincidint amb el segon aniversari de l'incendi forestal que va afectar la comarca, dues jornades orientades a la prevenció d'incendis. En la primera es treballaran aspectes tècnics i en la segona es parlarà de les actuacions endegades arrel de les iniciatives sorgides l'estiu del 2012.

A falta de perfilar definitivament el programa, la primera sessió se celebrarà el 21 de juliol i comptarà amb xerrades sobre prevenció d'incendis en l'àmbit de la protecció civil, de les agrupacions de defensa forestal i del bosc. També s'explicaran casos concrets relacionats amb l'ús dels animals, la vegetació i les taxes municipals per fomentar aquesta protecció i les actuacions preventives en les lleres.

La segona jornada, que se celebrarà el dia 22, coincidint exactament amb el segon aniversari de l'incendi forestal, servirà per a valorar les accions desenvolupades dins la campanya #FocEmpordà i Foc al Cor. També es desenvoluparà un conjunt de xerrades relacionades amb la potenciació del producte local i de quilòmetre zero. A part de les ponències hi haurà exposicions i alguna altra activitat que s'està perfilant en aquests moments. (Foto: Miquel Ruiz).

6 de juny de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.