ALBANYA.png

Carta de Serveis

Tallers de MemòriaEl proper dimecres 18 de juny, a partir de les 16 h, l’àrea de Benestar del Consell Comarcal organitza una trobada festiva per commemorar el desè aniversari dels Tallers de Memòria de l’Alt Empordà. La jornada tindrà lloc al municipi de Peralada, a la sala d'actes del Cafè del Centre, on es trobaran més de 200 persones que participen o han participat en aquesta iniciativa, realitzada en els darrers anys en diferents municipis de la comarca.

La jornada començarà amb la conferència “Envelleix la memòria?” a càrrec d’Àngels Navarro, psicòloga especialitzada en psicomotricitat i teràpia a partir del joc, i s’han programat tallers i concursos simultanis al llarg de la tarda. El primer d'ells, a partir de les 17 h, serà la gimcana- concurs que porta per títol “L'entrenament mental en joc”. A continuació es farà una mostra i concurs de pastissos, coques i dolços, seguit d'un taller de psicomotricitat i una mostra artística.

Els tallers de memòria, organitzats i impartits per professionals de l’àrea de Benestar del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, tenen com a finalitat promoure un envelliment actiu de la població a la comarca. Els tallers s’adrecen a les persones de més de 65 anys i al llarg de l’any es duen a terme en els municipis que sol·liciten aquesta activitat. La finalitat és treballar de forma íntegra l’estimulació de les capacitats físiques i mentals de les persones grans i facilitar un entrenament de les capacitats que intervenen en la memòria i altres facultats mentals associades.

16 de juny de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.