CABANES.png

Carta de Serveis

Concurs literari gent granEl Consell Consultiu de la Gent Gran de l’Alt Empordà ha celebrat l'onzena edició del Concurs de Prosa i Poesia, amb la voluntat de donar suport i impulsar l’activitat cultural i l’expressió literària de les persones més grans de la comarca. Tanmateix, com en l’edició anterior i per tal d’afavorir les relacions intergeneracionals, aquest any també es va obrir el concurs a la participació de qualsevol persona sense tenir en compte la seva edat.

Van poder participar en el concurs els residents a l’Alt Empordà, en qualsevol de les dues modalitats, prosa o poesia, presentant obres d’inventiva pròpia i inèdites de temàtica lliure. El jurat qualificador estava format per Anna Maria Velaz, Carme Pagès, Jordi Pla, Imma Trias, Rosa Maria Malé, Maria Teresa Genís i Roger López, que intervenia com a secretària.

En la categoria de poesia el jurat va concedir els premis a les obres següents:

1r Premi a Maria Terrades i Compte per “Insomni”.

2n Premi a Margarida Custey i Malé per “El dubte”.

3r Premi a Mònica Locca i Isely per “A Joan Vinyoli”.

En la categoria de prosa el jurat va atorgar els premis a les obres següents:

1r Premi a Nuri Trias i Astorga per “Què era i qui sóc”.

2n Premi a Pilar Pellicer i Parals per “Records que queden”.

3r Premi a Carme Solà i Bonet per “Crònica d'un dia qualsevol”.

L’acte de lliurament dels premis es va celebrar dijous passat, a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i amb la presència del vicepresident del Consell Comarcal, José Luís Yécora.

17 de juny de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.