CABANES.png

Carta de Serveis

Sessió de formacióSetze empresaris de l’Alt Empordà, la Garrotxa i el Collsacabra van participar la setmana passada en la jornada de cooperació empresarial “Compartim”, organitzada per l’Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya (ADRINOC) i Creat360.

L’assessor de màrqueting i social media de la Cecot, director de Creat360 i expert en networking i creativitat, Santi Rius, va ser l’encarregat de dinamitzar la sessió, que va acollir el Consell Comarcal de l’Alt Empordà. Durant la trobada, els empresaris van aprofitar per relacionar-se, crear opinions, col·laborar en projectes i compartir experiències.

Els assistents van començar la sessió desenvolupant uns exercicis de creativitat que els van ajudar a trencar el gel. Posteriorment i durant l’esmorzar, es van desenvolupar les activitats de networking amb la creació d’idees, la discussió en grup i la posada en comú de les propostes generades.

El ponent, Santi Rius, va insistir al llarg de la jornada en el valor del temps, els diferents punts de vista a l’hora afrontar nous reptes, en saber detectar el què ens compren (no el què venem) i sobretot el fet de no tenir por al fracàs, sinó d’incorporar-lo com a una oportunitat.

Aquesta sessió de networking es repetirà a Olot aquest dijous, 26 de juny, en una jornada de matí i una altra de tarda, que comptarà amb la participació de 32 empresaris de la comarca de la Garrotxa i el Collsacabra beneficiaris de l’ajut Leader convocatòries 2012 i 2013.

25 de juny de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.