ESPOLLA.png

Carta de Serveis

Arbre crematL'Àrea de Protecció Civil del Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha enllestit el programa de les jornades “Eines per a la prevenció d'incendis”, que se celebraran els dies 21 i 22 de juliol propers, coincidint amb el segon aniversari de l'incendi forestal que va afectar la comarca. Una vintena de tècnics i especialistes, que treballen per a administracions i per entitats o empreses privades, participaran en les dues jornades.

La primera sessió se celebrarà el dilluns dia 21 de juliol i se centrarà, al llarg de tot el matí, en aspectes tècnics. En concret, comptarà amb xerrades sobre prevenció d'incendis en l'àmbit de la protecció civil, de les agrupacions de defensa forestal i del bosc. També s'explicaran casos concrets relacionats amb l'ús dels animals, la vegetació i les taxes municipals per fomentar aquesta protecció i les actuacions preventives en les lleres.

La segona jornada, que se celebrarà l'endemà, coincidint exactament amb el segon aniversari de l'incendi forestal, servirà per a valorar les accions desenvolupades dins la campanya #FocEmpordà i Foc al Cor. La sessió es complementarà, a la tarda, amb un conjunt de xerrades relacionades amb la potenciació del producte local i de quilòmetre zero, que va ser una de les propostes sorgides en aquella campanya. La cloenda de les sessions anirà a càrrec del biòleg i escriptor Josep Maria Dacosta.

Paral·lelament es presentarà, a la sala d'exposicions del Consell Comarcal, la mostra “El producte local, un valor afegit”. Es tracta d'una exposició itinerant, produïda per l'àrea de Medi Ambient del Consell, que promou el producte local de l'Alt Empordà. També es podrà veure l'exposició “Masies +sostenibles”, a càrrec del grup Leader. (Foto: Miquel Ruiz).

2 de juliol de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.