GARRIGAS.png

Carta de Serveis

Casal Jove de FigueresAl llarg de tot aquest mes de juliol, l'Oficina de Joventut Figueres-Alt Empordà acull el Casal Jove 2014, una iniciativa innovadora a la ciutat de Figueres i que va adreçada a joves de 13 a 16 anys, els quals, per primera vegada, s'han trobat amb una oferta de lleure explícitament per a ells, ja que són els mateixos participants els que dissenyen les activitats que es van duent a terme al llarg de tot el mes.

En total, s'han inscrit en aquesta activitat 21 joves (10 nois i 11 noies), els quals reben el suport de tres monitors. Es realitza tots els matins del mes de juliol i, entre altres activitats, han desenvolupat Snorke, trekking, rutes en bici, piscina, platja, talle Dj, waterworld, acampades i cursa d'orientació. El foment de la participació i les pròpies activitats de lleure són els eixos bàsics del casal, però també es potencia la interconeixença entre joves de diferents zones de la ciutat.

Tot i que el lloc d'acollida del casal és l'Oficina Jove Figueres-Alt Empordà, moltes activitats s'han fet fora i puntualment també han realitzat pernoctacions. L'horari del casal, que es limita al mes de juliol, és de 9 a 13 hores de dilluns a dijous i de 9 a 17 hores els divendres.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.