AGULLANA.png

Carta de Serveis

Façana institut Ramon MuntanerEl ple del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, celebrat ahir a la tarda, va acordar per unanimitat donar suport a la candidatura de l'institut Ramon Muntaner de Figueres perquè li sigui concedida l'any vinent la Creu de Sant Jordi, coincidint amb la celebració del 175 aniversari de la seva fundació.

Per fonamentar aquesta petició, es recorda que l'institut Ramon Muntaner és el centre d'ensenyament secundari més antic del país. Va ser creat per iniciativa del municipi i va esdevenir un agent cultural de primer ordre per a la ciutat de Figueres i tota la comarca. Al llarg de 140 anys ha estat l'únic institut de l'Alt Empordà, formant a desenes de milers d'alumnes. Per les seves aules han passat importants personalitats de la cultura, la ciència i la política del país i professors de gran talla intel·lectual hi ha impartit classe. A les seves instal·lacions s'hi manté un patrimoni cultural i científic de relleu i continua essent un centre de referència.

 

30 de juliol de 2014


 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.