BORRASSA.png

Carta de Serveis

Cistella de productes de l'EmpordàLa marca de garantia “Productes de l’Empordà” ha col·laborat en el concurs #RecomanoCostaBravaPirineu que ha organitzat el Patronat de Turisme Girona Costa Brava aquesta primavera a les xarxes socials. El concurs consistia en fer fotografies i vídeos de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. El resultat del concurs ha sigut un èxit, amb 2.170 fotografies i vídeos participants, i una gran visualització a les xarxes socials.

Per promoure els productes de l’Empordà, la marca de garantia “Productes de l’Empordà hi ha col·laborat oferint com un dels premis una cistella dels productes adherits a la marca: arròs de Pals, botifarra dolça, brunyols de l’Empordà, ceba de Figueres, recuit, recuit de drap i poma de relleno de Vilabertran. A més a més de la cistella, s’ha ofert una visita guiada per a dues persones als arrossars i al Molí de Pals amb el trenet turístic el Xiulet de Pals, una visita guiada per a dues persones al Mas Marcè (productor de recuit) i una peça de ceràmica de la Bisbal.

La marca de garantia “Productes de l’Empordà” va néixer per voluntat dels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà i un col·lectiu de productors, amb l’objectiu de personalitzar i reconèixer els productes propis de l’Empordà i ajudar a promocionar la comercialització i venda d’aquests productes empordanesos. La marca de garantia va ser atorgada el mes de setembre de l’any 2003, i garanteix que tots els productes adherits són produïts o elaborats, transformats i envasats a l’Empordà, i segons les seves tradicions. A més a més, els productors també han de passar periòdicament els controls d’un laboratori alimentari que en certifica la qualitat en les diferents fases del producte.

7 d'agost de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.