CABANES.png

Carta de Serveis

Festa casals d'estiuEn el marc del Festival Acústica de Figueres, i dins del seu format familiar, l'Acustiqueta, l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà realitza la Trobada comarcal dels casals d'estiu que enguany arriba a la quinzena edició. Els actes previstos se celebraran el divendres 29 d'agost.

Hi participaran una trentena de casals de les poblacions següents: Avinyonet de Puigventós, Cantallops, Castelló d'Empúries, Figueres, Fortià, Garriguella, l'Armentera, Lladó, Llançà, Navata, el Port de la Selva, Peralada, Roses, Sant Pere Pescador, Ventalló, Vilafant, Vilajuïga, Vilamalla, Vila-sacra i Vilatenim. En total es calcula que hi assistiran unes 1.200 mainades i uns 170 monitors.

Les activitats que es duran a terme seran les següents:

A les 9.30h - Arribada dels casals des dels diferents municipis a la Plaça del Gra.

A les 10.00h - Cercavila pels carrers de Figueres fins arribar a la Rambla.

A les 11.00h - Concert del grup Reggae per Xics by The Penguins. Més informació a la web d'Acústica.

A les 12.00h - Concurs La Cançó de l'Estiu i entrega de premis.

Els casals que han volgut participar han realitzat un vídeo amblaCançódel'Estiu2014ilacoreografiacorresponent. Es farà l'entrega d'un obsequi a cada nen participant a la trobada gràcies a la col·laboració de Fruites Hurtós, Fruites Núria i Festival Acústica.

22 d'agost de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.