PALAUDE.png

Carta de Serveis

Cartell trobada compostairesEl dissabte 20 de setembre, a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà (c. Nou, 48, Figueres), se celebrarà la tercera trobada de persones que utilitzen el compostatge casolà com a manera de gestionar la seva matèria orgànica i les restes vegetals. La sessió es realitzarà durant el matí -de 10.30 a 13.30 h- i pretén promoure l’intercanvi d'experiències dels participants per tal de fomentar i millorar aquesta pràctica.

El programa que s’ha previst durant la jornada inclou una explicació sobre les eines de comunicació que s'han posat a disposició dels compostaires des de l'àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal. A més de les xarxes socials, els veïns que fan compostatge amb el Consell tenen el suport telefònic i via correu electrònic amb l'educadora ambiental, però també disposen d'un espai web personal on poder fer el seguiment del compostador.

A continuació, l'Aula Ambiental del barri de la Sagrada Família de Barcelona explicarà als assistents a la trobada com fan el compostatge en aquesta zona, ja que tenen els compostadors comunitaris situats davant mateix del temple. Finalment l'enginyer Martí Corominas, responsable del projecte de creació de la nova planta de compostatge comarcal, explicarà les característiques d'aquest nou equipament.

A la comarca hi ha més de 850 persones que participen en aquest projecte, alguns que s’han iniciat al món del compostatge des de fa pocs mesos fins a gent que porta més de deu anys i que ha adquirit experiència en la solució de problemes que poden ser útils als nous compostaires. A banda dels usuaris particulars, també es convidarà especialment a la trobada les escoles que disposin de compostador.

Cal una inscripció prèvia enviant un correu electrònic amb les dades de contacte a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 503 088 (extensió 402).

5 de setembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.