GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

Logo Empordà TurismeL'Associació Empordà Turisme ha fet públic el següent comunicat:

La Junta d'Empordà Turisme, reunida amb caràcter extraordinari la setmana passada, s'ha posicionat a favor de la iniciativa del cuiner Ferran Adrià d'ampliar les antigues instal·lacions del restaurant El Bulli, al mateix lloc, a Cala Montjoi, a Roses, dins del Parc Natural de Cap de Creus.

Empordà Turisme considera que el projecte ajudarà a donar un impuls a l'Empordà i contribuirà a impulsar econòmicament i turística aquesta comarca, a més de contribuir a posicionar l'Empordà en el mapa internacional de destinacions turístiques i espais d'interès.

Per Empordà Turisme el projecte beneficiarà la comarca. Amb tot, la Junta d'Empordà Turisme entén que en ser un projecte excepcional s'hagin d'aprovar mesures excepcionals com el projecte de llei que ha de permetre l'ampliació de les antigues instal·lacions del restaurant, i manté que el pla s'ha d'ajustar a la normativa.

16 de setembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.