ESPOLLA.png

Carta de Serveis

Ple Consell ComarcalEl ple del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, que estava convocat amb caràcter ordinari per aquest dimarts a la tarda, va incloure en el seu ordre del dia una moció per donar suport explícit a la consulta sobre el futur polític de Catalunya del proper 9 de novembre. La moció va ser aprovada per 25 vots a favor, quatre abstencions i dos vots en contra.

La moció inclou el compromís del Consell per fer possible la consulta, facilitant tots els recursos i les eines al seu abast i fent una crida a la participació. També expressarà el suport al president i al Govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i als partits polítics que donen suport a la convocatòria avalada per la Llei de consultes populars no referendàries i participació ciutadana que aprovarà aquesta tarda el Parlament de Catalunya.

L'acord, un cop adoptat, es farà arribar a les institucions catalanes, al Govern espanyol, al secretari general de les Nacions Unides, al president del Parlament Europeu, al president del Consell de la Unió Europea i al president de la Comissió Europea.

24 de setembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.