ORDIS.png

Carta de Serveis

Jornades Europees de Patrimoni a Sant Quirze de ColeraEl Consell Comarcal de l'Alt Empord脿 ha participat, un any m茅s, en les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya, celebrades del 26 al 28 de setembre i coordinades pel departament de Cultura de la Generalitat. L'objectiu de les jornades ha estat, com cada any, apropar al ciutad脿 el patrimoni cultural del pa铆s. Totes les activitats desenvolupades han estat gratu茂tes i han anat des de rutes urbanes fins a exposicions, concerts, visites guiades i, l貌gicament, jornades de portes obertes a molts monuments.

En el marc d鈥檃questes jornades, el Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿 va organitzar aquest any l鈥檃ctivitat 鈥淢onestirs amb m煤sica鈥 que, en el seu conjunt, va aplegar prop de 400 persones. Aix铆, el dissabte dia 27, a partir de les 16.30 h, es va realitzar una visita guiada al monestir de Sant Quirze de Colera (Rab贸s d'Empord脿) i posteriorment la Jove Orquestra de Figueres va oferir un concert de m煤sica contempor脿nia. L鈥檈ndem脿, a Sant Miquel de Fluvi脿, i tamb茅 a les 17 h, es va desenvolupar una visita guiada -que igual que l'anterior va anar a c脿rrec del medievalista Joan Badia i Homs-, tot i que es va alterar a causa de la pluja. A continuaci贸 es va oferir un concert a c脿rrec de l'orquestra Versatile del Casino Menestral Figuerenc.

29 de setembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.