BORRASSA.png

Carta de Serveis

Signatura de Santi Vila al llibre d'honorEl conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va visitar aquest dimecres el Consell Comarcal de l'Alt Empord脿 per presidir un consell d'alcaldes, en el qual es van debatre els diferents temes d'actualitat que s贸n responsabilitat del seu departament i que m茅s inter猫s o preocupaci贸 desvetllen entre els responsables municipals.

Abans de la reuni贸, Vila, acompanyat pel president del Consell, Xavier Sanlleh铆, va signar en el llibre d'honor de la instituci贸. En el text, despr茅s de recordar la seva etapa com a conseller comarcal, el titular de Territori i Sostenibilitat va expressar el seu convenciment que "els consells s贸n imprescindibles per optimitzar els recursos p煤blics als petits municipis i el Govern ha de saber refor莽ar el seu paper i els seus recursos".

25 de setembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.