CABANES.png

Carta de Serveis

Logo Oficina Jove Alt Empord脿Des de l'脿rea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empord脿 es promou un curs per formar joves en agents de salut. Va adre莽at a joves de 15 a 19 anys que vulguin formar-se en temes de salut. L'objectiu 茅s doble, per un costat formar-se i per l'altre, intervenir entre iguals i a l'entorn m茅s pr貌xim per tal de millorar els h脿bits saludables.

El cost del curs d'agent jove de salut 茅s de nom茅s 20 euros i inclou set sessions amb professionals de la salut (cada dimecres de 16 a 19, des del 15 d'octubre fins al 30 de novembre a la Oficina Jove de l'Alt Empord脿), a m茅s d'unes col貌nies de cap de setmana. Les inscripcions ja estan obertes i les places son limitades a 20 joves.

Des de l'脿rea de Joventut del Consell es considera que si es formen joves en salut i s'enforteixen els seus h脿bits saludables, aquests agents podran influir en la salut i els comportaments dels seus companys. S'ha constatat que augmenta el nombre d'adolescents i joves que prenen alcohol, que tenen addiccions a subst脿ncies t貌xiques, que abusen de les tecnologies de la informaci贸 i comunicaci贸 i que tenen una mala alimentaci贸.

A m茅s, un altre motiu que ha portat a promoure aquesta iniciativa 茅s l'exist猫ncia d'una publicitat enganyosa sobre la imatge est猫tica i personal, perqu猫 manquen conductes i h脿bits saludables entre els joves i perqu猫 a les enquestes i l'opini贸 dels experts adverteixen que s'avan莽a l'edat d'inici del primer consum de subst脿ncies nocives.

26 de setembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.