ELPORT.png

Carta de Serveis

Logo Oficina Jove Alt EmpordàDes de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà es promou un curs per formar joves en agents de salut. Va adreçat a joves de 15 a 19 anys que vulguin formar-se en temes de salut. L'objectiu és doble, per un costat formar-se i per l'altre, intervenir entre iguals i a l'entorn més pròxim per tal de millorar els hàbits saludables.

El cost del curs d'agent jove de salut és de només 20 euros i inclou set sessions amb professionals de la salut (cada dimecres de 16 a 19, des del 15 d'octubre fins al 30 de novembre a la Oficina Jove de l'Alt Empordà), a més d'unes colònies de cap de setmana. Les inscripcions ja estan obertes i les places son limitades a 20 joves.

Des de l'àrea de Joventut del Consell es considera que si es formen joves en salut i s'enforteixen els seus hàbits saludables, aquests agents podran influir en la salut i els comportaments dels seus companys. S'ha constatat que augmenta el nombre d'adolescents i joves que prenen alcohol, que tenen addiccions a substàncies tòxiques, que abusen de les tecnologies de la informació i comunicació i que tenen una mala alimentació.

A més, un altre motiu que ha portat a promoure aquesta iniciativa és l'existència d'una publicitat enganyosa sobre la imatge estètica i personal, perquè manquen conductes i hàbits saludables entre els joves i perquè a les enquestes i l'opinió dels experts adverteixen que s'avança l'edat d'inici del primer consum de substàncies nocives.

26 de setembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.