BASCARA.png

Carta de Serveis

Cartell concurs receptes de cuinaCoincidint amb la celebració de la Setmana europea per a la prevenció de residus, que es realitzarà del 22 al 30 de novembre, l'àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l'Alt Empordà organitza un concurs de receptes de cuina. El termini de presentació de les receptes acaba el 3 de novembre.

La recepta ha de tenir, com a ingredient principal, un sobrant d'un plat cuinat (trossos de carn, peix, verdures, pa...) o bé un sobrant alimentari en la preparació del plat (trossos de verdures o parts del peix o de la carn que habitualment no s'utilitzen per cuinar). També es valorarà la utilització de productes locals així com productes de temporada d'acord amb la recepta.

Els participants s'han de descarregar una fitxa a la pàgina web de l'àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal, emplenar-la en tots els seus apartats i enviar-la mitjançant correu electrònic o correu convencional. La recepta guanyadora rebrà com a premi una cistella de productes ecològics valorada en 150 euros i les quatre millors també es publicaran a la premsa comarcal. Finalment, totes les receptes es penjaran a la pàgina web com un fitxer descarregable.

6 d'octubre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.