CABANES.png

Carta de Serveis

Des de la darrera setmana del mes de setembre s’ha posat en marxa l’edició de tardor dels tallers de memòria i els tallers de gimnàs per a la gent gran a diferents municipis de la comarca. Aquests tallers, promoguts i impartits per professionals de l’àrea de Benestar del Consell Comarcal tenen com a finalitat promoure un envelliment actiu de la població de l'Alt Empordà.tallers memria

Els tallers s’adrecen a les persones de més de 65 anys i es fan en els municipis que han sol·licitat aquesta activitat mitjançant el seu ajuntament. La finalitat d’aquestes activitats és treballar de forma íntegra l’estimulació de les capacitats físiques i mentals de les persones grans.

El taller de memòria facilita un entrenament de les capacitats que intervenen en la memòria i altres facultats mentals associades. Aquesta activitat consta de diferents sessions d’una hora setmanal.

El taller de gimnàs té com a finalitat mantenir la forma física i promoure un envelliment saludable. Les activitats programades permeten mantenir i millorar les capacitats físiques, treballar la mobilitat, la força, la flexibilitat, la coordinació, l’equilibri i la respiració. El taller també facilita tècniques de relaxació i bons hàbits per prevenir lesions. El taller es duu a terme en diferents sessions d’una hora setmanal.

Aquesta tardor es faran 29 tallers de memòria als municipis següents: Darnius, Biure, Boadella, Torroella de Fluvià, Cantallops, La Jonquera, Sant Llogaia d’Àlguema, Navata, Vilafant, Llers, Terrades, Albanyà, Masarac, Mollet de Peralada, Sant Climent Sescebes, L’Escala, Cadaqués, Colera, Llançà, Vila-sacra, El Far d’Empordà, Rabós, Pau, Peralada, Vilamalla, Roses, i Lladó

També s’han programat 9 tallers de gimnàs als municipis següents: Capmany, Sant Llorenç de la Muga, Torroella de Fluvià, Far d’Empordà, Palau de Sant Eulàlia, Cadaqués, Selva de Mar, Colera i Fortià.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.