NAVATA.png

Carta de Serveis

Xerrada oli a les escolesEls grups Leader de Catalunya a través del projecte de cooperació catalana Gustum, que té per objectiu fomentar el desenvolupament rural a través de la promoció dels productes agroalimentaris locals i de qualitat que es produeixen al territori, conjuntament amb les cinc DOP d’oli catalanes i el departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, han impulsat per segon any consecutiu una campanya per facilitar la introducció de l’oli d’oliva verge extra a les escoles.

A la nostra comarca aquest projecte ha estat recolzat per l’Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord Oriental de Catalunya (grup Leader) i la DOP Oli de l’Empordà.

En motiu d’aquest projecte al llarg d’aquest mes d’octubre s’han portat a terme diferents jornades formatives als alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Pau, Palau-saverdera, Vilajuïga i Garriguella. En aquestes jornades, que han comptat amb la participació d’un centenar d’alumnes, s’ha explicat d’on ve l’oli, com es cullen les olives i tot el procés d’obtenció de l’oli. També s’han explicat els diferents tipus d’oli d’oliva i s’ha fet un tast per diferenciar-los. Al final del taller s’ha donat a degustar pa amb oli i sucre i pa amb oli i sal. 

22 d'octubre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.