GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

Signatura conveni al Consell ComarcalL'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà fa temps que està adherida a Empordà Turisme i ambdues entitats han decidit fer un pas més en el seu treball conjunt, refermant la seva col·laboració amb la firma de l'acord de cooperació en les diferents tasques que desenvolupen.

Aquestes entitats pretenen col·laborar molt més en temes de formació, de comunicació, en la potenciació de la Marca de Garantia “Producte de l'Empordà”, així com del col·lectiu gastronòmic la Cuina del Vent i en la promoció de l'Empordà i de les empreses adherides a les dues entitats.

Els responsables d'Empordà Turisme i de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà han coincidit a assenyalar la importància d'aquest marc de col·laboració i cooperació que consideren contribuirà a la millora de la comarca com a destinació turística de primer nivell i que ajudarà a potenciar, encara més, els establiments i els serveis turístics que estan associats a les dues entitats.

El conveni és un compromís de consens i de treball comú per tal que reverteixi en la competitivitat de la comarca i de tot l'Empordà amb una durada d'un any natural, a partir de la signatura del conveni, que es prorrogarà tàcitament per períodes iguals successius, amb les modificacions adients segons els objectius d'ambdues entitats.

22 d'octubre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.