DARNIUS.png

Carta de Serveis

Mossèn Enric Sala, al centre de la fotoEl ple del Consell Comarcal de l'Alt Empordà va acordar donar suport a la iniciativa del Patronat del santuari de la Mare de Déu del Mont per sol·licitar al Departament de Cultura el guardó de la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya per a mossèn Enric Sala i Villegas, rector del santuari de la Mare de Déu del Mont.

Entre altres mèrits se'l considera un defensor de la llengua i la cultura catalanes, mitjançant la recuperació de la figura i obra de mossèn Jacint Verdaguer, i un impulsor d'una fe religiosa plenament inserida en el món actual. També es destaca la seva tasca com a renovador del santuari fins al punt d'erigir-lo com a referent de trobada que transcendeix l'estricte geografia local per esdevenir un símbol d'identitat del país.

En l'àmbit personal es destaca el fet que mossèn Enric Sala és posseïdor d'una profunda cultura, d'una àmplia espiritualitat unides a la seva capacitat d'acció i reflexió que l'ha portat a la renovació de joves cristians i a la seva implicació en la direcció de Càritas de Girona.

19 de desembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.