GARRIGAS.png

Carta de Serveis

Logo Associació Empordà TurismeL'Associació Empordà Turisme ha assistit a una jornada de formació per dur a terme la comercialització de paquets turístics a través de la plataforma “Booking Experience”.  Turisme de Catalunya ofereix aquest servei de forma gratuïta a les agències de viatges. Tot i això, la prestació també està oberta als empresaris privats del sector turístic firmant un contracte mitjançant el qual Turisme de Catalunya es queda el 15% del preu final del paquet. Val a dir que des d'aquesta organisme estan oberts a fer una presentació al sector en el cas que els socis d'Empordà Turisme estiguin interessats en conèixer amb més profunditat aquesta eina de venda.

D'altra banda, l'Associació Empordà Turisme ha editat un butlletí de propostes d'hivern en el que s'inclouen paquets, propostes i activitats que preparen els socis de l'entitat. Per això, Empordà Turisme ha animat als seus associats a preparar propostes i paquets per contribuir a millorar la promoció dels seus establiments. Aquesta iniciativa inclou els següents apartats: propostes en família, relax i descans en parella i activitats i altres propostes. La publicació s'edita en format digital.

19 de desembre de 2014

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.