CISTELLA.png

Carta de Serveis

Presentació Okup'Alt 2015La setmana passada va començar la cinquena edició del Pla Okup’Alt, una iniciativa que es coordina des de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal adreçada als joves de l'Alt Empordà, d’entre 16 i 19 anys, per tal d’oferir formació gratuïta en diversos oficis. En aquesta edició, en concret, la formació que s’ofereix als 37 joves que han estat seleccionats està relacionada amb tres temàtiques (tasques forestals, manteniment i pintura i imatge i estètica personal). La temàtica d'imatge i estètica personal és una novetat en relació a les anteriors edicions.

La iniciativa compta amb el suport de diversos ajuntaments, ja que en les dues primeres temàtiques de formació estan previst pràctiques -i actuacions concretes- a un total de 21 municipis, tal com s'ha vingut fent en les darreres edicions. En concret, els municipis on es faran pràctiques seran Figueres, Lladó, Palau-saverdera, Llers, la Jonquera, Ventalló, Sant Miquel de Fluvià, Espolla, l'Armentera, Boadella, Portbou, Sant Climent Sescebes, Pontós, Avinyonet de Puigventós, el Port de la Selva, Roses, Cantallops, Cadaqués, Navata, Camallera i Albanyà.

Els 37 joves seleccionats (10 noies i 27 nois), d'un total de 102 inscrits, procedeixen dels següents municipis: Figueres, Castelló d'Empúries, Fortià, Vilafant, Roses, la Jonquera, l'Escala, el Far d'Empordà, Pau, Colera, Vilajuïga, Biure i Vilafant. Com cada any, els joves participats faran formacions complementàries. En concret, xerrades de prevenció i salut, de seguretat vial i d'emprenedoria. També rebran nocions per com abordar una entrevista de feina, riscos laborals i hàbits saludables.

A la roda informativa de presentació de l'Okup'Alt 2015, celebrada aquest migdia a la seu del Consell Comarcal, hi han assistit la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Anna Prior, i el conseller comarcal de Joventut, Pere Giró, acompanyat pel tècnic de l'àrea, Joan Salellas, i dos joves participants en el Pla d'aquest any.

28 de gener de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.