CADAQUES.png

Carta de Serveis

Logo solidaritat Charlie HebdoEn el ple ordinari, celebrat el passat dia 24 de gener, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà va aprovar una moció de condemna dels atemptats perpetrats a París els dies 7, 8 i 9 de gener de 2015. En el text de la moció també es rebutja “tot atac a la vida humana, als drets individuals i col·lectius i a la lliure expressió, religió o ideologia”.

La moció assenyala que la institució comarcal “s'oposa a qualsevol estratègia de fracturar la societat i de confrontar les persones per raons d'ètnia o religió, per això rebutja de ple l'objectiu últim dels atacs comesos a París, així com qualsevol atac contra símbols i persones innocents de religió musulmana”.

Finalment, el Consell de l'Alt Empordà va expressar que “considera irrenunciables els valors democràtics de la llibertat d'expressió i de la llibertat de pensament i religió, però sobretot considera irrenunciables el dret a la vida i el valor de la convivència per sobre de les diferències. Per aquest motiu se solidaritza amb la societat francesa i amb tots els països que pateixen de prop el terrorisme”.

2 de febrer de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.