FORTIA.png

Carta de Serveis

Servei de transport escolarEl Consell Comarcal de l'Alt Empordà organitza un nou curs per formar acompanyants del servei de transport escolar. Es realitzarà els dies 4, 11, 18 i 26 de març, de 15.45 a 18.45 h, a la mateixa seu de la institució. Es tracta d'un curs de 12 hores lectives i quatre més de pràctiques.

Les places són limitades i el preu d'inscripció és de 90 euros. Per a informació i inscripcions -que s'obriran el dilluns vinent, dia 23 de febrer- cal adreçar-se al Servei de Cultura i Educació (carrer Nou, 48, de Figueres) o bé trucar al telèfon 972 51 43 55.

En concret, el transport escolar que gestiona el Consell Comarcal de l'Alt Empordà porta diàriament, aquest curs, a l'entorn d'uns 1.800 alumnes d'arreu de la comarca, corresponents als nivells d’educació infantil, primària i secundària dels diferents centres. En aquests moments hi ha en servei una flota de 62 vehicles que pertanyen a una desena d’empreses de transport i que realitzen un total de 60 itineraris.  

17 de febrer de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.