ELFAR.png

Carta de Serveis

Curs de premonitorsA finals del proper mes de març, coincidint amb les vacances de Setmana Santa, es realitzaran dos cursos de formació en el lleure de premonitors de l’Alt Empordà, coorganitzats per l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Escola de Formació en el Lleure de l’Empordà. Ja s'han obert les inscripcions per a participar-hi.

En concret, aquesta activitat, que es realitzarà els dies 30 i 31 de març i 1 d'abril, inclou el curs d'iniciació en el lleure PRE 1, realitzat a la casa de colònies La Perdiu de Cabanes, i adreçat a joves de 14 i 15 anys, i el curs d’ajudant de monitor PRE 2 realitzat a la casa de colònies Casal l’Albera de la Jonquera, en aquest cas adreçat a joves de 16 i 17 anys.

Aquests cursos són una introducció al món de l'educació en el temps lliure que estan estructurats en mòduls i s'imparteixen amb una metodologia molt específica, pensada per als joves que han de rebre la formació. Segueixen un programa pensat per a donar-los una visió d'aquesta nova professió que la societat demana cada dia amb més intensitat, a la vegada que se'ls capacita per realitzar tasques de premonitor i d'ajudant en casals, colònies i campaments.

Els promotors dels cursos remarquen que no estan pensats perquè els assistents vagin a treballar tot seguit, sinó que esdevenen un incentiu perquè, un cop arribin a l'edat corresponent, els joves decideixin de formar-se com a monitors de lleure i siguin ells mateixos qui organitzin o ajudin a portar a terme les activitats de lleure habituals a la seva entitat o municipi. 

A la foto, els participants en un curs de premonitors celebrat fa un temps.

19 de febrer de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.