ELFAR.png

Carta de Serveis

Cartell Festival Internacional del CircLes àrees d’Educació i Turisme del Consell Comarcal han organitzat, per als dies 26 i 27 de febrer, el servei de transport de més de 700 alumnes d’escoles d’una dotzena de municipis de l’Alt Empordà per tal de facilitar-los el desplaçament fins a les representacions exclusives per a mainada i joves que s’organitzen amb motiu de la celebració a Figueres del quart Festival Internacional del Circ.

En concret, participen en aquesta iniciativa alumnes de les escoles de Lladó, Castelló d'Empúries, Roses, Navata, Bàscara, Vilafant, Peralada, Fortià, Portbou, el Far d'Empordà i l'Escala. En total, per fer possible aquest desplegament, el Consell Comarcal gestiona el transport dels alumnes mobilitzant un total de 15 autocars al llarg dels dos dies.

25 de febrer de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.