ELPORT.png

Carta de Serveis

Presentació italians a BarcelonaL'Associació Empordà Turisme va rebre la proposta de presentar l'Empordà i els seus atractius als italians residents a Barcelona, gràcies a la iniciativa d'un dels seus socis, d'origen italià i amb casa rural a Sant Climent Sescebes. Gràcies a les seves gestions es va realitzar finalment aquesta presentació mitjançant l'Associacio Italiani a Barcelona.

L'acte es va fer el passat diumenge 22 de febrer, al Centre Cívic de la Barceloneta, amb una vintena d'assistents, que varen gaudir d'un tast de vins de la DO Empordà al final de la presentació, durant la qual varen ser visionats els vídeos promocionals, cedits per Turisme de Roses, l'Ajuntament de Figueres i el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, a més del vídeo promocional propi d'Empordà Turisme.

27 de febrer de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.