BASCARA.png

Carta de Serveis

Logo Taula d'Inclusió SocialLa Taula d'Inclusió de l'Alt Empordà, que aglutina una vintena d’entitats socials de la comarca, es va reunir la setmana passada amb l’objectiu de compartir i avançar en la definició de les accions que a principi de curs es va fixar com a objectius de treball: la definició d’un projecte pilot de lleure educatiu per a infants en municipis rurals i la celebració de la segona jornada de formació sobre gestió de voluntariat.

El grup de treball de lleure educatiu de la Taula Inclusió, en el qual hi participen representants d’entitats i del Consell Comarcal, està definint un projecte pilot que serà implementat el proper estiu en alguns municipis de la comarca situats en un entorn rural. Aquest actuació vol promoure una proposta per fomentar una oferta de lleure oberta, diversa i plural, d’accés lliure per als infants d’aquestes poblacions.

L'actuació que s’està treballant pretén introduir la gestió de la diversitat i la interculturalitat en les activitats per reforçar espais socials que facilitin el coneixement personal, permetin trencar estereotips i prevenir conductes racistes, sexistes i homòfobes en els més petits.

JORNADA DE FORMACIÓ

Pel que fa la jornada de formació sobre gestió d’equips i voluntariat, que enguany celebrarà la segona edició, la Taula va acordar dur-la a terme el proper 11 d’abril. L’activitat, organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Figueres, el Consell Comarcal i la Fundació Clerch i Nicolau, pretén consolidar-se com espai de formació en l’àmbit del voluntariat al territori.

Finalment, les entitats de la Taula també acordaren iniciar el procés d’elaboració de l'Informe social 2014, fet a partir de dades proporcionades per les entitats i el Consell Comarcal en els diferents àmbits d’inclusió social. L’objectiu de la Taula és fer públic l’informe durant el mes de juliol.

La Taula per a la Inclusió i la Cohesió Social de l’Alt Empordà és un espai de treball que agrupa entitats de l’àmbit social de la comarca i el Consell Comarcal, desenvolupant funcions d’assessorament, consulta, proposta i participació de les entitats socials de la comarca en el Pla per a la Inclusió i la Cohesió social de l’Alt Empordà 2013-2016.

2 de març de 2015

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.