AVINYONET.png

Carta de Serveis

Logo Consell ComarcalEl Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha convocat una nova edició del Premi Empordà. Fins al 6 de maig els ajuntaments de la comarca, així com les entitats, associacions i ciutadans en general, poden presentar les seves propostes al guardó. Una comissió, creada l’any passat, és l’encarregada de valorar les iniciatives presentades i formular una proposta que ha d’aprovar la institució, a partir d’un reglament elaborat expressament per tal de regular la concessió del premi.

L’any passat, el director de cinema i activista polític Pere Portabella va rebre el Premi Empordà 2018 en un acte celebrat als jardins del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Els Premis Empordà són uns guardons que serveixen per reconèixer la trajectòria i la tasca de persones i entitats de casa nostra i que enguany ja arriben a aplegar un llistat de més de 80 premiats, entre persones i entitats.

2 de maig de 2019

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.