ESPOLLA.png

Carta de Serveis

En breu s’obrirà la nova convocatòria d’ajuts Leader 2019 per a la diversificació de l’economia rural. Aquests ajuts, finançats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) són subvencions a fons perdut per a la creació, ampliació i/o millora de negocis situats en l’àmbit territorial d’ADRINOC, i poden suposar un ajut d’un 25% a un 40% de l’import de la inversió.
ADRINOC compta amb prop de 700.000€ d’ajuts per a finançar les inversions de microempreses i també petites i mitjanes empreses de 75 municipis rurals de l’Alt Empordà, la Garrotxa, Osona, el Pla de l’Estany, la Selva i el Gironès.
A l’Alt Empordà els municipis en territori Leader són els 39 següents: Agullana, Albanyà, Bàscara, Biure, Boadella i les Escaules, Borrassà, Cabanelles, Cantallops, Capmany, Cistella, Darnius, Espolla, Garrigàs, Garriguella, Lladó, Maçanet de Cabrenys, Masarac, Mollet de Peralada, Navata, Ordis, Palau de Santa Eulàlia, Palau-saverdera, Pau, Pontós, Rabós, Riumors, Sant Climent Sescebes, Sant Llorenç de la Muga, Sant Miquel de Fluvià, Siurana, Terrades, Torroella de Fluvià, La Vajol, Ventalló, Vilajuïga, Vilamacolum, Vilamaniscle, Vilanant i Vilaür

A fi de donar a conèixer a totes les empreses del territori els detalls d’aquesta nova convocatòria, aquest mes d’agost es duran a terme les següents jornades informatives: Dijous 28 de novembre de 2019 10h – Sala de Formació del Consell Comarcal de l’Alt Empordà a Figueres (C. Nou, 48)
Fent balanç de l’última convocatòria d’ajuts, que comptava amb el mateix pressupost que enguany, a l’Alt Empordà es van rebre un total de 11 sol·licituds, de les quals finalment 7 d’elles obtindran ajut Leader. Aquests 7 projectes suposaran una inversió privada de més de 500.000,00€ i un ajut aproximat de 150.000,00€. I pel que fa a llocs de treball això suposarà la creació de nous llocs de treball.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.