caenfrdees
BASCARA.png

Carta de Serveis

Aquest dimarts 3 de desembre s'ha realitzat una nova edició de la Taula de Formació i Ocupació Juvenil que impulsa l'Oficina Jove. La trobada ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal i han participat gairebé unes quaranta persones, tots relacionats d'una manera o l'altra amb el jovent (educadors socials, tècnics de joventut, dinamitzadors o inseridors laborals).

La jornada ha estat fonamentada en dues dinàmiques participatives, per generar debat i treure algunes conclusions entorn de les necessitats formatives i d'ocupabilitat dels joves de la comarca. Aquesta iniciativa va néixer promoguda pel Consell Comarcal per donar eines i escoltar les necessitats d'aquells que treballen en contacte directe amb els joves.

La taula vol fer front a la realitat que viu el jovent de la comarca; les dades de l'atur juvenil i les del fracàs i abandonament prematur de l'escola encoratgen a seguir convocant aquest tipus de jornades amb l'objectiu de millorar la formació i l'ocupació juvenil tot creant itineraris de transició entre el món educatiu i el treball.

La primera de les dinàmiques ha anat a càrrec de les tècniques del Servei de Treball Jove Bea Prado i Maria Aguilar. S'han format quatre grups que han treballat per concretar els reptes comarcals, quant a la formació i l'ocupació. Com a punt d'inici s'han donat algunes de les necessitats i mancances que es van fer evidents a la darrera edició de la taula.

Per intentar donar de resposta a tots aquests reptes comarcals s'ha creat una segona dinàmica impulsada per la formadora i emprenedora Maria Batet.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.